Lounas 21.-25.10.2019, viikko 43

Aamupuuro klo 8.00-10.00 Lounas klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Myskikurpitsa-voipapukeitto (L,G)
    Pannupihvi ja paistettua sipulia (M,G)
    Parsakaaligratiini (L,G)
    Graavilohisalaatti ja sinappikastike
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Mausteinen chorizokeitto (M,G)
    Pestokanaa (L,G)
    Härskistä TexMex (M,G)
    Graavilohisalaatti ja sinappikastike
    Kana-caesarsalaatti

  • Ryhmät: 

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Bataatti-kooskeitto (M,G)
    Paahdettua Seitä ja tartarkastike (M,G)
    Kebeb BBQ (M,G)
    Graavilohisalaatti ja sinappikastike
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

  

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Jauhelihakeitto (M,G)
    Possupihvit ja konjakki-viherpippurikastike (L,G)
    Punajuuri-vuohenjuustokiusaus (L,G)
    Graavilohisalaatti ja sinappikastike
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: klo 12.00 17 henkeä

 

Perjantai: Kuution Oktoberfest!

  • Neljän viljan puuro
    Juustoinen olutkeitto (L,G)
    Paistettuja makkaroita ja haudutettua hapankaalia (L,G)
    Omena-kasvispaistos (M,G)
    Graavilohisalaatti ja sinappikastike
    Kana-caesarsalaatti
    Jälkkäriksi Omenastruudeli
  • Ryhmät: klo12.00 17 henkeä
 

 

Hinnat


Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvilounas 9,50 €
Salaattilounas 9,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin.

L – Laktoositon M – Maidoton VL – vähälaktoosinen G – Gluteeniton

Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.