Lounaslista 20.-24.1.2020, viikko 4

Aamupuuro klo 8.00-10.00
Lounas  klo 10.30-13.30

 

Maanantai:

  • Kaurapuuro
    Koskenlaskija-paprikakeitto (L,G)
    Kaalilaatikko ja puolukkahillo (M,G)
    Tomaattinen munakoiso-härkishöystö (M,G)
    Manchegosalaatti kalamataoliiveilla ja balsamicolla
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

 

Tiistai:

  • Ruispuuro
    Kermainen talvijuures-riistarouhekeitto (L,G)
    Kukkoa viinissä (M,G)
    Feta-Pinaattimunakas (L,G)
    Manchegosalaatti kalamataoliiveilla ja balsamicolla
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Keskiviikko:

  • Mannapuuro
    Lohiseljanka (M,G)
    Juustoinen uunimakkara (L,G)
    Intialainen kookos-kasvispata (M,G)
    Manchegosalaatti kalamataoliiveilla ja balsamicolla
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät:

 

Torstai:

  • Ohrapuuro
    Chili-bataattikeitto (L,G)
    Kuution haukimurekepihvit (L,G)
    Kinkku-pekonipasta (M)
    Manchegosalaatti kalamataoliiveilla ja balsamicolla
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Perjantai: 

  • Neljän viljan puuro
    Maa-artisokkakeitto (L,G)
    Itämaista seesamihärkää (M,G)
    Falafelpihvit (M,G) ja tzatziki (L,G)
    Manchegosalaatti kalamataoliiveilla ja balsamicolla
    Kana-caesarsalaatti
  • Ryhmät: 

 

Hinnat

Buffetlounas 10,50€
Keitto- tai kasvislounas 9,50€
Salaattilounas 9,00€
Aamupuuro 2,00€

Erikoisruokavaliot huomioidaan päivittäin. Leivomme leivät itse, joten jauhopölyn vuoksi emme voi taata 100% gluteenittomuutta.
Käytämme pääsääntöisesti kotimaista naudanlihaa, porsaanlihaa ja broileria. Muissa tapauksissa merkitsemme alkuperämaan Ravintola Kuution lounastaululle.

L - laktoositon M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen G - Gluteeniton V - Vegaaninen